BITS logo
mandag 21. september 2020 | BITS tekstversjon for media aural braille, tty | epostlister | styrerom
søk


dataforeningen bildelenke
Styret 2004-06-20

Marianne Johansen

Marianne Johansen, Anima IT

Jobbet tidligere med brukertesting i Cap Gemini og Objectware. Var også med på å utforme utviklingsmetode og etablere miljø i Cap Gemini, for å sikre brukervennlighet i utviklingsprosjekter. Har startet eget firma, Anima IT, som utvikler brukervennlige programmer for privatmarkedet, utfører tjenester som sikrer brukskvalitet m.m. Marianne Johansen er leder for BITS, Dataforeningens faggruppe for brukervennlige IT-systemer.
Mobil: 99194342
epost: marianne@animait.no
Laura Arlov

Laura Arlov, Wordfixers

B. Sc. UC Berkeley. Tidligere ansatt i Norsk Data og Andersen Consulting. Frittstående konsulent, forfatter og kursleder innen brukergrensesnittdesign siden 1996. Har utgitt bl.a. GUI Design for Dummies (USA) og GUI-Guiden II (Norge).
Tlf: 21924549
Mobil: 90912454
epost:laura@wordfixers.no

Bjørn Ove Fjellandsbø, HCI Group

Jobbet tidligere som deskjournalist i AKERS AVIS/Groruddalen og informasjonsrådgiver i Servicebedriftenes Landsforening (NHO). Var med på å starte Internett-firmaet Runbox.com AS i 2000, hvor han jobbet som markedssjef. Har nå startet eget firma, HCI Group, som leverer en rekke tjenester innen webutvikling og usability/brukervennlighet.
Mobil: 93 05 63 17
epost: bjorn@hcigroup.com
Svetlana Gaarder

Svetlana Gaarder, IBM

Svetlana Gaarder har jobbet som utvikler i Agresso og var opptatt av grensesnittdesign. Hun har jobbet i Lotus/IBM siden høsten 2000 og har vært med på flere løsninger som inkluderer design av grensesnitt. Hun har deltatt i jobben til BITS styre siden 1999 og har sittet i juryen til Rosing Brukervennlighetsprisen 2002.
Mobil: 41535314
epost: svetlana.gaarder@no.ibm.com
Gautam Ghosh

Gautam Ghosh, Userminded

Gautam Ghosh har spesialisert seg innen brukerrettet design og brukskvalitet. Han jobber som rådgiver, informasjonsarkitekt, designer og kursholder. Han har en rekke verv innen Dataforeningen, deriblant i programkomiteen for Yggdrasil-konferansen og i juryen for Rosing Brukervennlighetspris.
Mobil: 90546640
epost: gautam@userminded.no
Frode Hjort

Frode Hiorth, Nordea

Frode jobber for en liten bank som heter Nordea. Der har han jobbet de siste fire årene med brukervennlighetstesting, interaksjonsdesign, og informasjonsarkitektur. Frode har tidligere jobbet med e-learning som multimedia designer og som freelance web designer. Han har en Master of science i Interactive Multimedia Production.
Telefon: 22 48 46 02
email: frode.hiorth@nordea.com
Ole Kværnø

Ole Kværnø, Kantega

Ansatt i Kantega (tidligere Mogul Technology og Numerica-Taskon) siden 1997. Tidligere ansatt ved FFI og UNIT/AVH. Opptatt av metoder og teknikker for å ivareta brukskvalitet ved utvikling av applikasjoner, men også valg av verktøy og plattform for realisering av disse. Jobber som rådgiver, systemarkitekt (Java/J2EE), utvikler og kursholder. Sertifisert Rational Unified Process (RUP) instruktør fra 2000.
Mobil: 930 60 338
epost: ole.kvarno@kantega.no
Erik Nilsson

Erik G. Nilsson, SINTEF

Erik G. Nilsson har arbeidet ved SINTEF i Oslo (tidligere Senter for Industriforskning) siden 1984. Siden 1990 har han primært jobbet med ulike problemstillinger rundt brukergrensesnittutvikling, som metoder, teknikker, verktøy, design av vindusbaserte databaseapplikasjoner og utvikling av kryssplattform brukergrensesnitt. For tiden er han spesielt opptatt av modellbasert utvikling av brukergrensesnitt og design av brukergrensesnitt for mobile anvendelser.
Tlf: 22067885
Faks: 22067350
epost: erik.g.nilsson@sintef.no

Kristin Sander, Exense

Kristin Sander har jobbet som interaksjonsdesigner i Exense ASA siden 2000, og er faglig leder av avdelingen for brukskvalitet. Hun har jobbet med utforming av grafiske brukergrensesnitt for Windows- og Webapplikasjoner siden 1997. Kristin er spesielt opptatt av brukerorienterte utviklingsprosesser og evalueringsmetoder.
Tlf: 928 37 097
epost: kristin.sander@exense.com
Siri Gulbrandsen

Siri Gulbrandsen, Den Norske Dataforening

Siri Gulbrandsen har vært ansatt i Dataforeningen i 11 år og jobber som prosjektkonsulent. Siri er ansvarlig for gjennomføring av arrangementer, kurs og konferanser, for koordinering av faggruppeaktiviteter og for oppfølging av de enkelte prosjekters økonomi og fremdrift. Hun er kontaktperson for to av Dataforeningens større distriktsforeninger og flere aktive faggrupper i tillegg til BITS.
Tlf: 22364893
Faks: 22363701
epost: siri.gulbrandsen@dataforeningen.noCopyright BITS © 2020
Publiseringssystem: CustomPublish AS
Design: Steven Stieng, Logodesign: Jakob Thyness, Innholdsstruktrur: Kristin Sander, Fødselshjelp: Gunnar Bråthen, Domenenavnekspert: Ole Kværnø, Ivrig deltager og innholdsleverandør: Erik G. Nilsson