BITS logo
mandag 21. september 2020 | BITS tekstversjon for media aural braille, tty | epostlister | styrerom
søk


dataforeningen bildelenke
Brukervennlig faggruppe søker styremedlemmer 2004-06-21
BITS-faggruppen (Brukervennlige IT-systemer) søker nye styremedlemmer. Som medlem av styret kan du være med på å påvirke det faglige tilbudet.

Vi ønsker nå å tilføre vårt styre nye medlemmer og er ute etter personer som har interesse for fagfeltet brukskvalitet. Styret skal bestå av personer med forskjellig bakgrunn, roller, erfaring, utdanning m.m. Er du f.eks. nyutdannet eller grafisk designer så er vi veldig interessert i å ha deg med!

BITS er en faggruppe i Dataforeningen - distriktet Østlandet, som bestreber seg å være den foretrukne møteplassen for mennesker med interesse for fagfeltene menneske-maskin interaksjon og brukskvalitet. Faggruppen tilbyr aktiviteter som gir faglig innsikt og bygger nettverk med likesinnede mennesker.

Styret i faggruppen arrangerer medlemsmøter (gratis kveldsmøter der tema belyses gjennom foredrag), minikurs (rimelige kveldskurs innen et bestemt fagområde) og konferanser (Yggdrasil, konferansesesjoner på Software, Høsttreff, NordiCHI).

Ved å være en del av styret kan du være med på å påvirke det faglige tilbudet. Styret er i seg selv et faglig nettverk og i faggruppen er det et veldig godt sosialt miljø.

Send gjerne denne invitasjonen videre, eller tips oss om interessante kandidater.

For mer informasjon

Kontakt leder for faggruppen Marianne Johansen
tlf: 22331121 eller mobil: 99104342.

Send en e-post med din bakgrunn og hvorfor du ønsker å være en del av styret til
bits@dataforeningen.no.
Frist: 1. juli


Andre artikler i samme kategori:

Copyright BITS © 2020
Publiseringssystem: CustomPublish AS
Design: Steven Stieng, Logodesign: Jakob Thyness, Innholdsstruktrur: Kristin Sander, Fødselshjelp: Gunnar Bråthen, Domenenavnekspert: Ole Kværnø, Ivrig deltager og innholdsleverandør: Erik G. Nilsson